Etusivu » Kauppa » Northern Viking Kuningasketju Sudenpäillä + Ukonvasara

Northern Viking Kuningasketju Sudenpäillä + Ukonvasara

89,90 

Kaulaketjua voit käyttää sellaisenaan ilman riipusta tai riipuksen kanssa.

Kaulaketjun mitat:
– Pituus: 60 cm Tai 70 cm
– Leveys: 0,5 cm
​- Materiaali: 316L Kirurginteräs
– Paino: 96 g (Pituus: 60 cm)
– Paino: 112 g (Pituus: 70 cm)
– Riipuslenkin halkaisija: 3 cm, Paksuus: 4 mm
– Riipuslenkki avattavissa
– Kaulaketjun päässä olevien susien pituus: 2,3 cm

Riipuksen mitat:
– Korkeus: 4,5 cm (Ilman lenkkiä)
– Leveys: 4,3 cm
– Paino: 19 g
– Toinen puoli harjattu teräs, sileä
– Materiaali: 316L Kirurginteräs
– Riipuksen lenkistä mahtuu 0,45 cm paksuinen ketju

Kaulaketju toimitetaan uniikissa Northern Viking Jewelry-Juuttipussissa.

SKU: NVJRS057

Kuvaus

Ukonvasara:
Ukonvasara (Ukko’s Hammer) tai Ukonkirves on erittäin voimakas suomalainen symboli. Samalla se on vastine Skandinaaviselle Thorin vasaralle. Aseellaan ukko ylijumala jakoi oikeutta ja sai aikaan salaman iskuja. Symbolina ukonvasara on moniselitteinen: reuna alaspäin se muistuttaa venettä, ylöspäin käännettynä se näyttää vasaralta ja vaakatasossa se muistuttaa kirvestä.

Kuu loimuaa tummansinisellä taivaalla. Saniaiset huojuvat tuulessa. Vaeltajien joukko matkaa syvällä hämärässä metsässä, ikiaikaisten tammien ja mäntyjen keskellä. Yhtäkkiä joukon johtomies pysähtyy ja nostaa kätensä ilmaan. Joukko pysähtyy, ja askelten ääni lakkaa. Yössä kuuluu vain pöllön kaukaista huhuilua. Mies hiipii ohi nokkosten, koskettaa katkenneen puun runkoa. Nostaa katseensa kohti hiilen mustuttamaa latvaa. Kiertää puun, kaarnaa kädellään hyväillen. Tuntee karhealla pinnalla syvät uurteet. Mies kumartuu ja katsoo uurteita, jotka kuun valo paljastaa: “Ukon vasara. Hän on käynyt täällä.” Samalla uurteet välähtävät liekkeihin. Kaukaa kuuluu jättiläismäinen jyrähdys. Yötaivas välähtää, ja varjoinen Korpitienoo ja sen takana vaanivat tunturit paljastuvat.

Northern Viking Jewelry®-Kuningasketju Sudenpäillä sekä Ukonvasara riipus. Ketjun päässä Odinin sudet Geri ja Freki. Kuningasketju oli viikingeillä merkkinä vauraudesta ja voimasta.

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista

Otsikko

Go to Top