Etusivu » Kauppa » Lumoava Polku risti L51200900000

Lumoava Polku risti L51200900000

59,00 

Tämä Polku-risteistä pienin sopii loistavasti esimerkiksi kaste/nimiäislahjaksi pienokaiselle ja pitemmällä ketjulla siroksi rippiristiksi nuorelle. Ristin koko on 8,4 x 12,4 mm ja ketjun pituus on valittavissa 36/38 cm tai 45/50 cm.

SKU: L51200900000

Huomioithan että kaiverretuilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Kuvaus

Suorin reitti nopein on, muttei kasvun tie
Risteävin poluin elämä sun sinne vie

Polku-sarjassa Eelis Aleksi lähti muotoilemaan hyvin tasapainoista ja selkeää ristiä. Hän halusi luoda sille pintakuvion, joka kuvastaisi itse elämän tietä, välillä kivikkoista ja rosoista. Pinta alkoikin muistuttaa polun pintaa, ja sarja sai nimensä suoraan siitä ja symboliikastaan.

Polku-riipus on persoonallinen rippilahja niin pojille kuin tytöillekin, ja sitä pystyy täydentämään kalvosinnapeilla ja solmioneulalla hienoksi kokonaisuudeksi nuorukaiselle.

Kirkkaat hopeakorut rodinoidaan tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia. Tummat hopeakorut oksidoidaan, jolloin niihin saadaan tyylikkään tumma pinta.

Lumoavan korut valmistetaan Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Tuotanto on kehitetty mahdollisimman luontoystävälliseksi ja valmistuksessa käytetystä hopeasta yli 90 prosenttia on kierrätettyä.

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista

Otsikko

Go to Top