Etusivu » Kauppa » Panssariketju Northern Viking Sudenpäillä RS122

Panssariketju Northern Viking Sudenpäillä RS122

89,90 

Panssariketju Sudenpäillä. Riipus sekä ketju on valmistettu kestävästä 316L Teräksestä. Ketjun päässä Odinin sudet Geri ja Freki. Riipuksen toisella puolella Valknut-Symboli.

Riipuksen mitat:
– Korkeus: 4,1 cm
– Leveys: 2,6 cm
– Paino: 21 g
– Materiaali: 316L Kirurginteräs

Kaulaketjun mitat:
– Pituus: 60 cm
– Leveys: 1,4 cm
​- Materiaali: 316L Kirurginteräs
– Paino: 255 g
– Riipuslenkin halkaisija: 1,2 cm, Paksuus: 3 mm
– Riipuslenkki avattavissa

SKU: NVJRS122

Kuvaus

Fenrir:
Kerrotaan, että näissä metsissä asuu valtaisa susi. Soturi tietää sen, mutta jatkaa matkaansa rohtonaisen luo, jonka tietää asuvan suon laidalla. Oppaanaan soturilla on musta korppi, taakkanaan taistelussa loukkaantunut jalka sekä kuolleen miehen painosta kauppatavaraa: silkkiä, mausteita, myllynkiviä ja saksanpähkinänkuoria. Saavuttuaan rohtonaisen mökille soturi levittää kauppatavaran pöydälle. Naisen mustat silmät välähtävät kynttilänvalossa. Hän näkee miehen rinnuksilla killuvan korun. “Minä parannan teidän vaivanne, mutta pyydän hinnaksi tuon korun.” Soturi ojentaa korun kaulaltaan rohtonaiselle. Nainen hyväilee korua tyytyväisenä: “Fenrir. Kerrotaan, että se on kahlittu näihin metsiin. Jumalatkin pelkäävät sitä, aiheesta. Kysykäämme vaikka yksikätiseltä Tyrilta! Tämän korun voima on suuri, sillä siihen on kahlittuna Fenririn voima.

Vegvisir:
Voimariimuin koristeltu laiva odottaa poukamassa. Aurinko on värjännyt merenpinnan oranssiksi. Ilmassa tuoksuu hiki ja terva, meri-ilman kostuttamissa nahkaleileissä virtaa olut. Kylänkoruseppä on jälleen hikoillut pimeässä pajassaan, ja kun äänekäs joukko viikinkisotureita nousee laivaan, seppä ojentaa sotureille Vegvisirin, riimukompassin.“Jos tähdet ja kalavirrat johtavat teidät harhaan, Vegvisir ohjaateidät läpi myrksyjen ja loukkojen. Se tuntee määränpäänne, vaikka vaeltaisitte sumun keskellä”, hän sanoo.

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista

Otsikko

Go to Top