Etusivu » Kauppa » Lumoava Verso riipus pieni

Lumoava Verso riipus pieni

99,00 

Hopeinen Verso-korusarja täydentyi pienellä, sievällä riipuksella. Pienessä Verso-riipuksessa korusarjan lehtiaihe pääsee kauniisti oikeuksiinsa. Pienen riipuksen koko on 13×30 mm ja ketjun pituus on säädettävissä 45/50 cm. Verso-koru on kaunis riipus, joka sopii erinomaisesti jokapäiväiseen elämään.

SKU: L56225020000

Kuvaus

Tähän valoon,
haaveiden haloon
Kerro minut

Verson inspiraatio heräsi muotoilija Inni Pärnäsen ikkunalaudalla, hänen hieman oikukkaasta viherkasvistaan. Kyseinen pienilehtinen kasvi pitää pohjoisen valosta, suuttuu leikkauksesta, mutta sen ystävälle annettu pistokas saattaa alkaakin kasvaa kohisten. Korun lehti on vähän kuin satua – heijastaa todellista lehteä olematta kuitenkaan aito. Korun lehti on vielä pieni, ja Innillä kulkikin mukana ajatus elämän alkuhetkistä, kun kaikki on vielä mahdollista ja elämä on toiveita ja haaveita täynnä.

Verson herkkä muotokieli sopii kauniisti kaikenikäisille naisille, ja sarjan koruista löytyy sopiva Linnan juhlista jokapäiväiseen elämään.

Kirkkaat hopeakorut pinnoitetaan tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia.

Lumoavan korut valmistetaan Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Tuotanto on kehitetty mahdollisimman luontoystävälliseksi ja valmistuksessa käytetystä hopeasta yli 90 prosenttia on kierrätettyä.

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista

Otsikko

Go to Top