Etusivu » Kauppa » Lumoava Primavera riipus iso

Lumoava Primavera riipus iso

269,00 

Isompi Primavera-medaljonki on ihastuttava lahja kaikenikäisille naisille. Hopeisen korun koko on 26×48 mm ja ketjun pituus on säädettävissä 70/85 cm.

Medaljonki aukeaa korun yläosasta ja sen sarana on korun alaosassa. Ketju pitää medaljongin tiukasti kiinni silloin, kun ketju on paikallaan ja koru käytössä.

SKU: L56201910000 70/85

Kuvaus

Sinun lämpösi äärellä avaan silmäni
ja sydämeni

Carina Blomqvist oli vuosia haaveillut medaljongin luomisesta, ja Primaveran myötä tämä haave toteutui. Carina muistaa itsekin nuoruudestaan perinteiset medaljongit, joiden sisään sai laitettua itselle tärkeitä kuvia. Nyt hän halusikin päivittää perinteisen korun nykypäivään ja loi korun, johon ei välttämättä tarvitse laittaa kuvaa, vaan mitä vain itselle tärkeää. Lapsen ensimmäinen hiuskiehkura, isovanhemman sormus, tai vaikka vain pelkkä ajatus, jota pitää aarteenaan korussa.

Primavera on loistava valinta lahjaksi ystävälle, rakkaalle tai muuten tärkeälle ihmiselle, ja sen merkitystä voi lisätä piilottamalle sisälle pienen muiston.

Lumoavan korut valmistetaan Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Tuotanto on kehitetty mahdollisimman luontoystävälliseksi ja valmistuksessa käytetystä hopeasta yli 90 prosenttia on kierrätettyä.

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista

Otsikko

Go to Top