Lumoava Polku risti 501096

99,00 

Polku-sarjan pienempiin hopeisiin risteihin kuuluu kaksi mallia, joista kummastakin löytyy sekä kirkas että tummennettu versio. Tässä mallissa on reunukset, joiden sisään rosoinen pintakuvio jää. Ristin korkeus on 30 mm ja ketjun pituus on säädettävissä 42/45/50 cm.

SKU: 501096

Kuvaus

Suorin reitti nopein on, muttei kasvun tie
Risteävin poluin elämä sun sinne vie

Polku-sarjassa Eelis Aleksi lähti muotoilemaan hyvin tasapainoista ja selkeää ristiä. Hän halusi luoda sille pintakuvion, joka kuvastaisi itse elämän tietä, välillä kivikkoista ja rosoista. Pinta alkoikin muistuttaa polun pintaa, ja sarja sai nimensä suoraan siitä ja symboliikastaan.

Polku-riipus on persoonallinen rippilahja niin pojille kuin tytöillekin, ja sitä pystyy täydentämään kalvosinnapeilla ja solmioneulalla hienoksi kokonaisuudeksi nuorukaiselle.

Kirkkaat hopeakorut rodinoidaan tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia. Tummat hopeakorut oksidoidaan, jolloin niihin saadaan tyylikkään tumma pinta.

Lumoavan korut valmistetaan Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Tuotanto on kehitetty mahdollisimman luontoystävälliseksi ja valmistuksessa käytetystä hopeasta yli 90 prosenttia on kierrätettyä.