Etusivu » Kauppa » Lumoava Loisto korvakorut

Lumoava Loisto korvakorut

69,00 

Carina Blomqvistin suunnittelema Loisto-korusarja on osa Lumoavan yhteistyötä Suomen Olympiakomitean kanssa. Korusarjan taustalla on ajatus siitä, kuinka jokainen yksittäinen tähti on osa suurempaa kokonaisuutta ja yhdessä pystymme mihin vain. Hopeisten korvakorujen koko on 17x11mm.

SKU: L54209500000

Kuvaus

Lumoava on Suomen olympiajoukkueen virallinen yhteistyökumppani ja korutoimittaja. Carina Blomqvistin suunnittelema Loisto-korusarja on osa Lumoavan yhteistyötä Suomen olympiajoukkueen kanssa. Korusarjan taustalla on ajatus siitä, kuinka jokainen yksittäinen tähti on osa suurempaa kokonaisuutta ja yhdessä pystymme mihin vain. Sen kasvoina toimivat ⁠aitajuoksijat Annimari Korte, Nooralotta Neziri ja Reetta Hurske.

Lumoava lahjoittaa jokaisesta myydystä Loisto-korusta viisi euroa Suomen Olympiakomitean koordinoimaan Nuorelle Siivet -kampanjaan, jonka avulla kerätyt varat ohjautuvat Suomen Urheiluakatemioille yläkouluikäisten nuorten koulupäivän aikaiseen valmennukseen. Loisto on hieno lahja urheilevalle ihmiselle ja siroista koruista pitävälle.

Lumoavan korut valmistetaan Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Tuotanto on kehitetty mahdollisimman luontoystävälliseksi ja valmistuksessa käytetystä hopeasta yli 90 prosenttia on kierrätettyä.

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista

Otsikko

Go to Top